Résultats pour rika ponnet relatiebureau

rika ponnet relatiebureau
relatiebureau gent.
Rika Ponnet, seksuologe, hoofd van het relatiebureau Duet en columniste in Magazine, de zaterdagbijlage bij het Nieuwsblad/De Gentenaar reageert op het artikel Rijpe vrouw zkt jonge man. De moderne oerman in 10 trends. Metro, bromo en andere seksuelen kunnen hun spullen pakken: de echte man is helemaal terug.
relatiebureau nederland
De prijs van de liefde De Standaard.
Supervrouwelijk, intelligent en bewust van economische troeven. ANTWERPEN De motivatie van Oostblokvrouwen om naar België te komen voor een huwelijkspartner, heeft volgens Rika Ponnet van relatiebureau Duet vaak een eenvoudige reden. Ze, hebben vak gestudeerd en een zeer goed voorkomen.
airco
bol.com Blijf bij mij, Rika Ponnet 9789020999785 Boeken.
De schrijfster zelf psycholoog en mede oprichtster van een relatiebureau, beschrijft op een luchtige maar professionele manier de oorzaken van een minder goede en goede hechting in de kinderjaren/babytijd. Ik heb dit boek aan verschillende cliënten mee gegeven en hun reacties waren lovend. men had er wat aan en kreeg antwoorden op vragen die al jaren bij hen leefden. Zelf vond ik het verhelderend, dat Rika Ponnet de link legde tussen de babyjaren en de volwassen gedragingen.
live is life
Vinden vrouwen boven de 50 nog een lief? Stel" jezelf elke dag open en focus je niet op die ene relatie" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT N
Aanleiding is een brief die een vrouw van een relatiebureau kreeg waarin stond dat het bureau tijdelijk geen nieuwe inschrijvingen in die leeftijdscategorie toelaat. Er waren blijkbaar véél meer vrouwen ingeschreven dan mannen. Relatiebemiddelaar Rika Ponnet stelt dat vrouwen van boven de 50 zeker niet hoeven te wanhopen.
persoonlijke lening
Duet relatiebemiddeling Ons team professionele relatiebemiddeling.
Rika Ponnet verzorgt regelmatig lezingen en presentaties binnen het brede vakdomein van de liefde. Op zoek naar een originele en boeiende spreker voor je organisatie? Boek haar nu. Blijf op de hoogte. Volg Rika op Twitter Onze RSS-feed Rika op Facebook Rika op LinkedIn Duet op Vimeo Duet op Google.
centrale voor kredieten aan particulieren
Waarom veel hoogopgeleide vrouwen alleen blijven cordiam.
Veel mensen hebben een klassiek verwachtingspatroon, zegt Rika Ponnet, relatietherapeute en zaakvoerster van relatiebureau Duet. Vrouwen willen een man met minstens dezelfde opleidingsachtergrond en het liefst een hogere maatschappelijke positie. Het zijn de hooggeschoolde vrouwen en de laaggeschoolde mannen die economisch het minst aantrekkelijk zijn, die het langst alleen blijven.
Relatiebureaus zien ledenaantal stijgen: iedereen wil lief m. Gazet van Antwerpen.
Gewoon niet nog eens een nieuw jaar alleen moeten doorbrengen, dat is hun wens. En doorgaans kunnen we hen helpen. Vaak vinden we binnen het jaar een match, vertelt Rika Ponnet van het relatiebureau Duet in een krant van Corelio.
datingbureau.
scheiden partnerkeuze poll intimiteit relatie machtstrijd therapie relatieproblemen bindingsangst relatiebreuk relatiemarkt Rika Ponnet echtscheiding duurzame relatie partner verlatingsangst Het Nieuwsbladmagazine angst relatiebemiddelaar datingsite communicatie relatiebemiddeling verbondenheid echtscheidingen huwelijk radio 1 overspel ontrouw singles relatiedeskundige hechtingsstijl StuBru Psychologies Magazine column Libelle hechting kinderwens zelfbeeld rollenpatroon single relatiebureau datingsites rouwproces scheiding Blijf bij mij machtsstrijd liefde macht en intimiteit veilig gehecht onveilig gehecht radio1 passie angstig gehecht afwijzend vermijdend Facebook seks faalangst libido Tinder Het Nieuwsblad romantiek eigenwaarde Libelle.
Een nieuwe liefde na 50? Durf te daten! Maatschappij Plusmagazine.
Op zoek gaan naar een partner na 50 is booming business. Vijftigplussers" zijn effectief erg talrijk op de datingmarkt, bevestigt seksuologe en relatietherapeute Rika Ponnet, die een relatiebureau leidt. Dat" komt uiteraard omdat het om een grote generatie gaat, de uitlopers van de babyboomers.

Contactez nous