Cherchez à serieuze?

serieuze
Het Vlaams woordenboek serieuze.
Er zijn nog geen beschrijvingen van serieuze" in onze databank. Voeg een nieuwe beschrijving toe aan onze databank! Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen.
radiateur electrique
Serieuze relatie dank zij Tesamen? Laat het weten.
Het gaat al enkele maanden zeer goed, er groeit een serieuze relatie en wij beginnen er aan te denken om ons van het moederschip dat Tesamen voor ons beiden was los te haken en samen onze weg verder te zetten.
Adwords
serieuze Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Ces exemples peuvent contenir des mots vulgaires liés à votre recherche. Ces exemples peuvent contenir des mots familiers liés à votre recherche. Traduction de serieuze" en français. Voir aussi: serieuze relatie serieuze zaak zeer serieuze dat is een serieuze een serieuze vraag.
SEO Page Optimizer Nederland
serieuze WikiWoordenboek.
Geluid: serieuze hulp, bestand. verbogen vorm van de stellende trap van serieus. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleserieuzeoldid3409908.: Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 8. Woorden in het Nederlands met audioweergave. Bijvoeglijk-naamwoordsvorm in het Nederlands. Retrograad van het Nederlands.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Serieuze relatie PARSHIP.be.
PARSHIP Magazine Serieuze relatie. Lees meer over relaties! Stelt u zich eens voor: na een periode van online daten heeft u een relatie. Maar ook dan zijn er nog wel eens wat hobbels in de weg. Parship deed vele onderzoekjes en daaruit volgen leuke tips of herkenbare situaties.
serieuze Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dit is een ernstige zaak, een serieuze kink in de kabel, een belangrijk obstakel in de Europees-Amerikaanse verhouding. It is a grave matter, a substantial hiccup and a serious problem in relations between Europe and the United States. serieuze ook: zuiver, innig, oprecht, rondborstig.
serieuze English translation Linguee.
Lobby voor een betere wet of vo o r serieuze n a le ving erop kan pas na jaren succesvol zijn. Lobbying for a better law or for serious enforcement of a law may not be successful until years have passed.
3.4 S of z? woordenlijst.
3.5 X of ks? 3.4 S of z? a Een uitheems woord dat eindigt op een lange klinker plus /s/, krijgt doorgaans een /z/, geschreven als z, als we er een uitgang aan toevoegen die begint met een toonloze //.

Contactez nous